Inkomen bij blijvende arbeidsongeschiktheid

Collectieve Ongevallen-verzekering

Een flinke botsing met je auto, een val van een trap, aangereden worden op je fiets. Een ongeval zit vaak in een klein hoekje. De financiële gevolgen kunnen groot zijn wanneer je blijvend arbeidsongeschikt of invalide wordt, of zelfs overlijdt. Onze ongevallenverzekering biedt jou en je eventuele nabestaande(n) financiële zekerheid als jou tijdens je werk (incl. heen en terugreis) of privé iets overkomt.

  • 24/7 dekking, zowel zakelijk als privé
  • Acceptatie gegarandeerd
  • Voor € 10 per maand een uitkering van € 100.000
  • Voor € 20 per maand een uitkering van € 200.000

Direct regelen
2.000+ zelfstandigen gingen jou voor

Twee varianten

Variant 1
Variant 2
Uitkering bij arbeidsongeschiktheid
Uitkering bij arbeidsongeschiktheid € 100.000
Uitkering bij arbeidsongeschiktheid € 200.000
Uitkering bij overlijden
Uitkering bij overlijden € 50.000
Uitkering bij overlijden € 100.000
Kosten per jaar
Kosten per jaar € 120
Kosten per jaar € 240

Een ongeluk kan ook jou overkomen

De Collectieve Ongevallenverzekering via Zelfstandige Professionals is speciaal opgezet voor ondernemers en zzp’ers. De acceptatie is gegarandeerd. Voor een laag jaarlijks bedrag heb je een verzekering die uitkeert aan jou of jouw nabestaanden wanneer je een ongeluk krijgt en daardoor blijvend arbeidsongeschikt of invalide wordt of zelfs als gevolg van een ongeval overlijdt.

Je verzekert je voor ongevallen die je op het werk, onderweg of privé overkomen. Wanneer het je ook maar overkomt. 

Wat kost deze financiele zekerheid?

Zorg voor een inkomen bij blijvende arbeidsongeschiktheid door een ongeval. Afhankelijk van de uitkering die je kiest € 100.000 of € 200.000, betaal je respectievelijk € 120 of € 240 per jaar.

De kosten en de uitkering zijn beide netto. De kosten zijn niet aftrekbaar van de belasting, maar over de uitkering hoef je dan ook geen belasting te betalen.

Deze ondernemers kozen voor Zelfstandige Professionals

“De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandige Professionals trok mij heel erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe veranderlijk je gezondheid kan zijn en hoe kwetsbaar je als (mede)kostwinner bent. Ik ben pas net lid, maar super blij met mijn weloverwogen keuze!”

— Bianca Maton

“Wat mij het meest aanspreekt bij AOV Profs is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er, voor de zzp'ers. Dat zie en voel je. En vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat.”

— Maarten Bierman

“Heerlijk geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelf een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan.”

— Elise Bouwman

“Sparen voor mijn oude dag vind ik erg belangrijk en daarom heb ik gekozen voor de hoogste vorm. Het is voor mij de ideale combinatie als het gaat om sparen naast een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering!”

— Frank Smid

“Deze AOV is voor mij een uitkomst: verzekerd en ook nog sparen! ”

— Martin Henkes

Wat je moet weten over de Collectieve Ongevallenverzekering

Wat is een ongevallenverzekering?

Dat is een verzekering die uitkeert wanneer jij een ongeval krijgt. De verzekering keert eenmalig een bedrag uit aan jou of je nabestaanden wanneer je:

 • blijvend arbeidsongeschikt raakt voor passende arbeid
 • of invalide wordt
 • of wanneer je als gevolg van het ongeval overlijdt. Blijvende arbeidsongeschiktheid wordt uiterlijk 2 jaar na het ongeval vastgesteld.

Wat is het verschil met een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Een AOV is een verzekering die ook uitkeert bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid (bijvoorbeeld door ziekte). Een ongevallenverzekering keert uit bij blijvende arbeidsongeschiktheid naar aanleiding van een ongeval. Je kunt natuurlijk denken aan een combinatie van de ongevallenverzekering en onze AOV Profs oplossing.


Wat is het verschil tussen arbeidsongeschikt en invaliditeit?

Bij het vaststellen van de mate van invaliditeit wordt gekeken naar de aard en de ernst van het opgelopen letsel. Bij invaliditeit wordt geen rekening gehouden met jouw beperkingen voor het verrichten van arbeid. Bij het vaststellen van de mate van arbeidsongeschiktheid wordt wel rekening gehouden met de invloed van het letsel op de arbeidsmogelijkheden voor passend werk van jou.

Waarom is de ongevallen verzekering bij Zelfstandigen Professionals zo scherp geprijsd? Wat zijn de kleine lettertjes?

Er zijn geen kleine lettertjes. Zelfstandige Professionals heeft collectiviteitskorting bedongen en hierdoor kunnen wij de ongevallenverzekering exclusief aanbieden voor een hele gunstige prijs.


Wat valt er precies onder de dekking van de ongevallenverzekering bij Zelfstandige Professionals?

De ongevallenverzekering biedt financiële zekerheid wanneer jou tijdens je werk (incl heen- en terugreis) of privé iets overkomt. De verzekering heeft een 24-uurs dekking. Als gevolg van een ongeval keert de ongevallenverzekering éénmalig een bedrag naar rato uit aan jou en je nabestaanden indien je als gevolg van een ongeval:

 • Blijvend arbeidsongeschikt wordt voor passende arbeid;
 • Invalide wordt;
 • Wanneer je als gevolg van het ongeval overlijdt.

JA! Ik wil financiële zekerheid bij blijvende arbeidsongeschiktheid door een ongeval


 • Als jou privé of zakelijk een ongeval overkomt
 • 100% acceptatie, geen leeftijdsgrenzen of medische uitsluitingen
 • Voor € 120 per jaar een uitkering van € 100.000
 • Voor € 240 per jaar een uitkering van € 200.000

© 2021 Zelfstandige Professionals. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement AOV Profs