Hoe goed heb jij het geregeld als je arbeidsongeschikt raakt?

Zelfstandige Professionals is een onderneming die het aanleggen van een sociaal vangnet stimuleert en faciliteer voor zelfstandig ondernemers. Wij bieden oplossingen voor een inkomen bij arbeidsongeschiktheid. 

Waarom zou je er alleen voor blijven staan?

Ben je werkzaam als zelfstandig ondernemer? Dan komt er van alles op je af. Zaken die het ondernemen soms knap lastig maken. Zelfstandige Professionals is een onderneming die het aanleggen van een sociaal vangnet stimuleert en faciliteer voor zelfstandig ondernemers. Met AOV Profs bieden wij de oplossing voor een inkomen bij arbeidsongeschiktheid. 

Onze diensten die jouw onderneming versterken

Waarom
Zelfstandige Professionals?


    • Wij zijn een organisatie die het aanleggen van een sociaal vangnet stimuleert en faciliteert
    • Wij bieden jou een scherp geprijsde Collectieve Ongevallenverzekering en een betaalbare arbeidsongeschiktheidsvoorziening (AOV Profs) met een gratis pensioenspaarrekening
    • Wij investeren in re-integratietrajecten
    • Wij stimuleren preventie door het beschikbaar stellen van een preventiebudget
    • Wij vormen een netwerk van ondernemers, met regelmatig interessante bijeenkomsten, waarbij onderlinge uitwisseling centraal staat

Deze ondernemers kozen voor Zelfstandige Professionals

“De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandige Professionals trok mij heel erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe veranderlijk je gezondheid kan zijn en hoe kwetsbaar je als (mede)kostwinner bent. Ik ben pas net lid, maar super blij met mijn weloverwogen keuze!”

— Bianca Maton

“Wat mij het meest aanspreekt bij AOV Profs is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er, voor de zzp'ers. Dat zie en voel je. En vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat.”

— Maarten Bierman

“Heerlijk geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelf een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan.”

— Elise Bouwman

“Sparen voor mijn oude dag vind ik erg belangrijk en daarom heb ik gekozen voor de hoogste vorm. Het is voor mij de ideale combinatie als het gaat om sparen naast een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering!”

— Frank Smid

“Deze AOV is voor mij een uitkomst: verzekerd en ook nog sparen! ”

— Martin Henkes

© 2021 Zelfstandige Professionals. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement AOV Profs