Deelnemers van AOV Profs in de spotlight!


Onze deelnemers zijn gepassioneerde ondernemers die wij graag in de spotlight willen zetten. Leer ze kennen en lees waarom zij deel zijn gaan nemen aan AOV Profs, ons ondernemerscollectief. Wil jij als deelnemer ook je bedrijf onder de aandacht brengen? Mail dan naar info@zelfstandigeprofessionals.nl.

Uitvaartondernemer

Robin Dissels

"Overzichtelijk en helder hebben de doorslag gegeven bij mijn keuze voor AOV Profs."

Eigenaar Completely Safe

Frank Smid

“Ik vind sparen voor mijn oude dag erg belangrijk en dit is voor mij de ideale combinatie.”

IC verpleegkundige

Thijs Lieman

“Ik ben gaan deelnemen omdat het een mooie en goedkope oplossing is, waarbij we elkaar kunnen helpen door de schenkingen. Dit concept sluit mooi aan bij hoe ik in het leven sta en bij mijn normen en waarden als verpleegkundige. We helpen elkaar!”

Ontwerp & Begeleiding

Martin Henkes

"Deze AOV is voor mij een uitkomst; verzekerd en ook nog sparen."

Rijschoolhouder

Math van der Mullen

"Fijn om iets achter de hand te hebben als er iets gebeurt. Als je iets ouder wordt is de kans groter dat er iets gebeurt."

Eigenaresse communicatiebureau

Bianca Maton

"De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandige Professionals trok mij heel erg aan."

Diabetes-verpleegkundige

Elise Bouwman

"Heerlijk geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelf een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan."

Pinterest Marketing Expert

Maarten Bierman

"Wat mij het meeste aanspreekt bij AOV Profs is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er voor de zzp'ers. Dat zie én voel je. Vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat."

Eigenaresse schoonheidssalon

Johanna van Lieshout

"Een verzekering was voor mij veel te duur, daarom heb ik gekozen voor AOV Profs. De communicatie is vanaf dag één al goed."

© 2021 Zelfstandige Professionals. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement AOV Profs