Transport

Arbeidsongeschiktheid
Als ondernemer in de transportbranche laat je dagelijks zaken op rolletjes lopen. Maar hoe zit dat met belangrijke zaken voor jezelf als zelfstandig ondernemer? Wat heb je geregeld als je langdurig ziek wordt of invalide raakt? Blijven de zaken dan ook soepel doorlopen? Arbeidsongeschiktheid kan iedereen overkomen. Zorg dat je een potje achter de hand hebt voor het geval dit jou treft.

AOV voor zelfstandigen in de branche Transport te duur?

Veel ondernemers sluiten een arbeidsongeschiktheidsverzekering af. Niet elke zelfstandige kan dit betalen. Een goed en betaalbaar alternatief is AOV Profs. Deze arbeidsongeschiktheidsvoorziening van Zelfstandige Professionals biedt jou en je branchegenoten een mooie uitkering bij ziekte of arbeidsongeschiktheid tegen betere voorwaarden dan een broodfonds. Wist je dat je al kunt inleggen vanaf € 75 per maand?

AOV Profs

Onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening wordt opgebouwd voor en door zelfstandig ondernemers. Het werkt heel eenvoudig. Bij ziekte krijg je een maandelijks inkomen. Je kiest zelf het maandelijks netto inkomen dat bij jouw situatie past. Zo zorg je via AOV Profs dat je altijd een betrouwbaar vangnet achter de hand hebt in geval van tijdelijke arbeidsongeschiktheid. 

Als zelfstandig ondernemer heb je met AOV Profs meteen een mooi spaarpotje voor jouw pensioen. Want het deel van je inleg dat we niet schenken aan de zieken, blijft gewoon van jou. Wel zo eerlijk en handig. Een vangnet en spaarpot ineen.

Meer over AOV Profs

Collectieve Ongevallenverzekering

Je moet er niet aan denken, maar blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden kunnen het leven van jou en je naasten compleet op zijn kop zetten. Met onze Collectieve Ongevallenverzekering krijg je een eenmalige bijdrage of nabestaandenuitkering die de gevolgen voor jouw inkomensverlies opvangt. Zo bouw je met de Collectieve Ongevallenverzekering via Zelfstandige Professionals financiële zekerheid in voor die momenten in je leven waar je nooit voor wilt komen te staan. 

Meer over Collectieve Ongevallenverzekering

Oplossingen voor arbeidsongeschiktheid

Tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid door een ongeval of ziekte dien je als zelfstandig ondernemer zelf financieel op te vangen. Dit kun je als zelfstandig ondernemer in de branche Transport op verschillende manieren regelen. In plaats van een dure arbeidsongeschiktheidsverzekering bieden we jou met AOV Profs een betaalbaar en betrouwbaar alternatief én betere voorwaarden dan een broodfonds. 

Met de AOV Profs ben je niet alleen verzekerd van een maandelijks inkomen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid, je spaart ook meteen voor je pensioen. Want het geld dat we niet schenken aan zieken, blijft van jou. En in de praktijk is dat het grootste deel van je inlegsom. We maken voor de acceptatie van jou als deelnemer aan onze voorziening geen onderscheid op basis van leeftijd of medisch verleden. Een onafhankelijke arbodienst voert voor ons de keuringen uit. Wil je meer voordelen van onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening weten? Kijk dan hier.

Wil je niet alleen bij ziekte en tijdelijke arbeidsongeschiktheid je zaken goed geregeld hebben, maar ook het risico op blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden ten gevolge van een ongeluk financieel afdekken? Ga dan voor onze Collectieve Ongevallenverzekering. Een eerlijk product waarmee je financiële zekerheid in je zelfstandige bestaan inbouwt. De voorziening laat zich uitstekend combineren met AOV Profs. Om die reden hebben veel deelnemers aan onze Arbeidsongeschiktheidsvoorziening AOV Profs ook de Collectieve Ongevallenverzekering via ons afgesloten. Hoe zorg jij voor financiële zekerheid?

Deze ondernemers kozen voor Zelfstandige Professionals

“De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandige Professionals trok mij heel erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe veranderlijk je gezondheid kan zijn en hoe kwetsbaar je als (mede)kostwinner bent. Ik ben pas net lid, maar super blij met mijn weloverwogen keuze!”

— Bianca Maton

“Wat mij het meest aanspreekt bij AOV Profs is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er, voor de zzp'ers. Dat zie en voel je. En vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat.”

— Maarten Bierman

“Heerlijk geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelf een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan.”

— Elise Bouwman

“Sparen voor mijn oude dag vind ik erg belangrijk en daarom heb ik gekozen voor de hoogste vorm. Het is voor mij de ideale combinatie als het gaat om sparen naast een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering!”

— Frank Smid

“Deze AOV is voor mij een uitkomst: verzekerd en ook nog sparen! ”

— Martin Henkes

© 2021 Zelfstandige Professionals. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement AOV Profs