Organisatieadviseurs

Arbeidsongeschiktheid
Je bent een kei in het adviseren van organisaties. Maar hoe heb je belangrijke zaken voor jezelf geregeld? Wat als je langdurig ziek wordt of erger: invalide raakt? Heb je dan een potje achter de hand voor je hypotheek en boodschappen? Arbeidsongeschiktheid kan iedereen overkomen. Zorg dat je als zelfstandig ondernemer dit risico afdekt.

AOV voor organisatieadviseurs te duur?

Het risico op arbeidsongeschiktheid kun je als zelfstandig ondernemer afdekken met een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Het nadeel is dat deze vaak erg duur zijn. Met AOV Profs bieden we organisatieadviseurs een betaalbaarder alternatief voor een verzekering én betere voorwaarden dan een broodfonds. Je kunt al inleggen vanaf €75 per maand.

AOV Profs

Onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening AOV Profs wordt voor en door zelfstandig ondernemers opgebouwd. Het werkt heel eenvoudig. Bij ziekte krijg je een maandelijkse uitkering met een hoogte die je zelf gekozen hebt. Je kiest zelf het maandelijks netto inkomen dat bij jouw situatie past.

Als zelfstandig organisatieadviseur heb je met AOV Profs altijd een betrouwbaar en betaalbaar vangnet achter de hand voor tijden van ziekte of arbeidsongeschiktheid. En nog mooier: jouw maandelijkse inleg is meteen ook jouw pensioen of spaarpotje voor later. Want wat er niet wordt uitgekeerd, blijft van jou!

Meer over AOV Profs

Collectieve Ongevallenverzekering

Je moet er niet aan denken, maar blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden kunnen het leven van jou en je naasten compleet op zijn kop zetten. Met onze Collectieve Ongevallenverzekering krijg je een eenmalige bijdrage of nabestaandenuitkering die de gevolgen voor het wegvallen van jouw inkomen opvangt. Met de Collectieve Ongevallenverzekering bouw je financiële zekerheid in voor die momenten in je leven waar je nooit voor wilt komen te staan.

Meer over Collectieve Ongevallenverzekering

Oplossingen voor arbeidsongeschiktheid

Elke zelfstandig ondernemer is zelf verantwoordelijk voor een financieel vangnet bij tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval. Je kunt dit als ondernemer of zzp’er in de branche van organisatieadviseurs op verschillende manieren regelen.
Zelfstandige Professionals biedt jou een betaalbaar en betrouwbaar alternatief voor de dure arbeidsongeschiktheidsverzekering en heeft betere voorwaarden dan een broodfonds.

Met de AOV Profs ben je niet alleen verzekerd van een maandelijks inkomen bij arbeidsongeschiktheid, je spaart ook voor je oude dag. Want de inleg die niet geschonken wordt aan zieken, blijft van jou.

Het mooie is dat we geen onderscheid maken op leefijd of medisch verleden. En dat we werken met een onafankelijke arbodienst. Wil je meer voordelen lezen van onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening? Bekijk dan hier de voordelen. Wil je niet alleen ziekte en tijdelijke arbeidsongeschiktheid financieel afdekken, maar ook het risico op blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden als gevolg van een ongeluk? Kies dan voor onze Collectieve Ongevallenverzekering.

Veel deelnemers aan onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening hebben ook een collectieve ongevallenverzekering bij ons afgesloten. Twee eerlijke producten waarmee je financiële zekerheid in je zelfstandige bestaan inbouwt. Je weet immers nooit wat er gebeurt.

Deze ondernemers kozen voor Zelfstandige Professionals

“De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandige Professionals trok mij heel erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe veranderlijk je gezondheid kan zijn en hoe kwetsbaar je als (mede)kostwinner bent. Ik ben pas net lid, maar super blij met mijn weloverwogen keuze!”

— Bianca Maton

“Wat mij het meest aanspreekt bij AOV Profs is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er, voor de zzp'ers. Dat zie en voel je. En vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat.”

— Maarten Bierman

“Heerlijk geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelf een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan.”

— Elise Bouwman

“Sparen voor mijn oude dag vind ik erg belangrijk en daarom heb ik gekozen voor de hoogste vorm. Het is voor mij de ideale combinatie als het gaat om sparen naast een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering!”

— Frank Smid

“Deze AOV is voor mij een uitkomst: verzekerd en ook nog sparen! ”

— Martin Henkes

© 2021 Zelfstandige Professionals. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement AOV Profs