Kunst & Cultuur

Arbeidsongeschiktheid
Niet elke zelfstandig ondernemer in de sector Kunst & Cultuur heeft een riant inkomen om van te leven. Reden te meer om goed na te denken hoe je jouw inkomen zeker stelt als je onverhoopt ziek of arbeidsongeschikt raakt. Heb jij voor jezelf deze broodnodige zekerheid al ingebouwd? Regel het meteen. Hiermee weet je zeker dat je je huur en boodschappen bij uitval door ziekte gewoon kunt blijven betalen. Een hele geruststelling.

Is een AOV voor de sector Kunst & Cultuur te duur?

We hoeven jou niet te vertellen dat zorgeloos ondernemen in de sector Kunst & Cultuur vaak gepaard gaat met financiële onafhankelijkheid. Als je je zaken financieel op orde hebt, kun je uitblinken in wat je doet. Een luxe die niet iedereen heeft. Een belangrijke vraag is dan ook: Wat heb jij als zelfstandig ondernemer geregeld als je ziek of arbeidsongeschikt bent? Heb je geld achter de hand voor je vaste lasten? Ziekte en arbeidsongeschiktheid laten zich niet plannen. Het afdekken van het bijbehorend inkomensverlies wel.

Wie werkt als zelfstandig ondernemer weet dat er knap lastige zaken zijn die je zoal moet regelen. Zoals het risico op arbeidsongeschiktheid en het afdekken van de financiële gevolgen. Een optie is de arbeidsongeschiktheidsverzekering, al zijn deze verzekeringen niet voor iedereen te betalen. Met AOV Profs bieden we jou als zelfstandige professional een betaalbaarder alternatief voor een verzekering en tegen nog betere voorwaarden dan een broodfonds. Wist je dat je met een maandelijkse inleg vanaf €75 jezelf al voorziet in een goed inkomen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid?

AOV Profs

De Arbeidsongeschiktheidsvoorziening AOV Profs van Zelfstandige Professionals wordt opgebouwd voor en door zelfstandig ondernemers. Elke deelnemer legt een vast bedrag per maand in. Het werkt heel eenvoudig: bij ziekte of tijdelijke arbeidsongeschiktheid schenkt de gezamenlijke pot aan jou een maandelijks inkomen uit om van rond te komen. De hoogte hangt af van jouw inleg. Je kiest bij ons zelf het maandelijks netto inkomen dat bij jouw situatie past.

Met AOV Profs heb je zo als zelfstandige professional een betrouwbaar en betaalbaar vangnet achter de hand in tijden van ziekte of arbeidsongeschiktheid. Goed om te weten: Het grootste gedeelte van jouw inleg wordt in de praktijk niet geschonken aan zieken. Dat geld blijft gewoon van jou. Je kunt het zien als een mooi spaarpotje voor later, wellicht voor je pensioen. AOV Profs is daarmee een vangnet en een spaarpot inéén. Twee belangrijke zaken die je ineens van je to do-lijstje kunt schrappen. Zo houd je tijd over voor je mooie vak!

Meer over AOV Profs

Collectieve Ongevallenverzekering

Je moet er niet aan denken, maar hoe heb je zaken geregeld als je arbeidsongeschiktheid niet tijdelijk, maar blijvend is? Of als je komt te overlijden door bijvoorbeeld een ongeluk? Hoe heb je dan de financiële zekerheid voor jou en je naasten geregeld? Een situatie van inkomensverlies heeft blijvend ingrijpende gevolgen. Het financieel gat dat ontstaat, kun je opvangen met een ongevallenverzekering. Bij Zelfstandige Professionals hebben we een Collectieve Ongevallenverzekering waarbij je eenmalig een bijdrage of nabestaandenuitkering ontvangt. Hiermee kun je het verlies van jouw inkomen opvangen. Natuurlijk zijn het zaken waar je niet voor wilt komen te staan, maar helaas laat arbeidsongeschiktheid zich niet voorspellen. Reden te meer om je zaken tijdig en goed te regelen. 

Meer over Collectieve Ongevallenverzekering

Oplossingen voor arbeidsongeschiktheid

Bij ziekte of een ongeval kun je als zelfstandig ondernemer geen beroep doen op de overheid voor een uitkering. Je dient zelf voor een vangnet te zorgen bij arbeidsongeschiktheid. Dit kun je op verschillende manieren regelen.
 
Met AOV Profs van Zelfstandige Professionals ben je voorzien in een maandelijkse uitkering bij ziekte of tijdelijke arbeidsongeschiktheid. Je spaart tegelijkertijd voor je oude dag. Want de inleg die we niet aan zieken schenken, blijft gewoon van jou. Daarmee is AOV Profs een betaalbaarder alternatief voor de dure arbeidsongeschiktheidsverzekeringen én heb je betere voorwaarden dan bij een broodfonds. Wil je meer weten over deze voordelen? Kijk dan hier.

Als je niet alleen je inkomensverlies bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid financieel wilt afdekken, maar ook bij blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden als gevolg van een ongeluk, is onze Collectieve Ongevallenverzekering een uitstekende keuze. Deze Collectieve Ongevallenverzekering via Zelfstandige Professionals laat zich prima combineren met AOV Profs. Zo heb je twee eerlijke producten waarmee je direct financiële zekerheid in je zelfstandige bestaan inbouwt. 

Deze ondernemers kozen voor Zelfstandige Professionals

“De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandige Professionals trok mij heel erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe veranderlijk je gezondheid kan zijn en hoe kwetsbaar je als (mede)kostwinner bent. Ik ben pas net lid, maar super blij met mijn weloverwogen keuze!”

— Bianca Maton

“Wat mij het meest aanspreekt bij AOV Profs is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er, voor de zzp'ers. Dat zie en voel je. En vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat.”

— Maarten Bierman

“Heerlijk geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelf een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan.”

— Elise Bouwman

“Sparen voor mijn oude dag vind ik erg belangrijk en daarom heb ik gekozen voor de hoogste vorm. Het is voor mij de ideale combinatie als het gaat om sparen naast een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering!”

— Frank Smid

“Deze AOV is voor mij een uitkomst: verzekerd en ook nog sparen! ”

— Martin Henkes

© 2021 Zelfstandige Professionals. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement AOV Profs