ICT

Arbeidsongeschiktheid
De ICT branche is een onmisbare factor in de economie. Maar hoe zit dat met jou als zelfstandig ondernemer in deze sector? Is jouw inkomen ook onmisbaar? Wellicht vind je dit een gekke vraag, maar het is wel de realiteit als je ziek wordt of arbeidsongeschikt raakt. Heb je in dat geval voldoende geld achter de hand voor je vaste lasten? Loop geen onnodig risico en zorg dat je dit financieel goed afdekt.

AOV te duur voor zelfstandigen in de ICT?

Als zelfstandig ondernemer of zzp’er in de ICT-branche kun je het risico van ziekte of een ongeval op verschillende manieren opvangen. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is doorgaans erg duur en kent vaak een wachttijd van 24 maanden. Een betrouwbaar en betaalbaarder alternatief is AOV Profs. Je krijgt hierbij betere voorwaarden dan bij een broodfonds. Je sluit het eenvoudig zonder aanlevering van documenten of medische verklaring af en we hanteren geen leeftijdsgrens.

AOV Profs

Wij maken bij AOV Profs dus geen onderscheid op beroep, leeftijd of medisch verleden. Samen met andere zelfstandig ondernemers in Nederland vorm je bij ons een groep die elkaar helpt. Inleggen kan al vanaf €75 per maand. Bij ziekte of arbeidsongeschiktheid ontvang je een maandelijkse uitkering. Je kiest zelf uit onze opties welk netto-inkomen het beste bij jouw situatie past.

Zo heb je als zelfstandige ICT’er met AOV Profs altijd een betrouwbaar en betaalbaar vangnet voor als dat nodig is. Mooi aan onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening is ook dat het geld uit de voorziening dat we niet uitkeren van jou blijft. Zo heb je meteen een mooi spaarpotje of pensioen voor later.

Meer over AOV Profs

Collectieve Ongevallenverzekering

Blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden zijn ingrijpende gebeurtenissen. Als dan ook nog je inkomen wegvalt, zijn de problemen voor een zelfstandig ondernemer of de nabestaanden vaak niet te overzien. Voor zulke situaties hebben we een Collectieve Ongevallenverzekering. Je ontvangt via onze Collectieve Ongevallenverzekeringen een eenmalige bijdrage of nabestaandenuitkering waarmee je de financiële terugval kunt opvangen. Wil jij ook financiële zekerheid inbouwen? Kies dan voor de Collectieve Ongevallenverzekering via Zelfstandige Professionals. 

Meer over Collectieve Ongevallenverzekering

Oplossingen voor arbeidsongeschiktheid

Als zelfstandig ondernemer ben je zelf verantwoordelijk om financiële risico’s rondom ziekte of een ongeval af te dekken. In de toekomst is dit misschien zelfs verplicht voor elke zzp’er in Nederlander. Als zelfstandig ondernemer in de ICT branche kun je dit op diverse manieren regelen. Zelfstandige Professionals biedt jou een betaalbaar alternatief voor de dure arbeidsongeschiktheidsverzekering en eentje waarvoor je niet eerst 24 maanden op een wachtlijst moet staan. Onze voorwaarden zijn ook beter dan bij een broodfonds.

Met de AOV Profs ben je niet alleen verzekerd van een maandelijks inkomen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid, je spaart ook voor je pensioen. De inleg die niet geschonken wordt aan zieken, blijft namelijk van jou. Goed om te weten: we maken bij Zelfstandige Professionals geen onderscheid op leeftijd of medisch verleden. We werken daarnaast met een onafhankelijke arbodienst. Wil je meer voordelen weten van onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening? Bekijk de voordelen dan hier.

Wil je naast ziekte en tijdelijke arbeidsongeschiktheid ook het risico op blijvende arbeidsongeschiktheid en overlijden als gevolg van een ongeluk financieel afdekken? Kies dan voor onze Collectieve Ongevallenverzekering. Veel deelnemers aan AOV Profs hebben ook een Collectieve Ongevallenverzekering bij ons afgesloten. De twee voorzieningen laten zich prima combineren. Het zijn twee eerlijke producten om financiële zekerheid in je zelfstandige bestaan in te bouwen.


Deze ondernemers kozen voor Zelfstandige Professionals

“De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandige Professionals trok mij heel erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe veranderlijk je gezondheid kan zijn en hoe kwetsbaar je als (mede)kostwinner bent. Ik ben pas net lid, maar super blij met mijn weloverwogen keuze!”

— Bianca Maton

“Wat mij het meest aanspreekt bij AOV Profs is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er, voor de zzp'ers. Dat zie en voel je. En vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat.”

— Maarten Bierman

“Heerlijk geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelf een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan.”

— Elise Bouwman

“Sparen voor mijn oude dag vind ik erg belangrijk en daarom heb ik gekozen voor de hoogste vorm. Het is voor mij de ideale combinatie als het gaat om sparen naast een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering!”

— Frank Smid

“Deze AOV is voor mij een uitkomst: verzekerd en ook nog sparen! ”

— Martin Henkes

© 2021 Zelfstandige Professionals. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement AOV Profs