Fysiotherapie

Arbeidsongeschiktheid
Als fysiotherapeut weet je dat preventie veel problemen bij een patiënt kan voorkomen. Zo werkt het ook bij inkomensverlies door ziekte of arbeidsongeschiktheid. Als je vooraf je zaken goed regelt, heb je in tijden van nood als zelfstandig ondernemer altijd geld achter de hand voor je huur, hypotheek of boodschappen. Regel je niks, dan is het pijn lijden.

AOV voor de zelfstandige Fysiotherapeut te duur?

Werk je als zelfstandige fysiotherapeut? Dan weet je dat er lastige zaken zijn die je voor je zelf als ondernemer zoal moet regelen. Denk aan het financieel afdekken van het risico op arbeidsongeschiktheid. Het lijkt wellicht een ver-van-je-bed-show, maar vanuit je fysiotherapiepraktijk weet je hoe een ongelukje in een klein hoekje zit. En hoe je van het ene op het andere moment te maken kunt krijgen met arbeidsongeschiktheid of ziekte.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is voor jou als zelfstandige fysiotherapeut een optie, maar deze zijn vaak erg duur. Met AOV Profs bieden we professionals in jouw branche een betaalbaarder alternatief voor een verzekering. Je krijgt bovendien betere voorwaarden dan bij een broodfonds. Je kunt bij ons al inleggen vanaf €75 per maand. Elke maand leg je een vast bedrag in.


AOV Profs

Deze arbeidsongeschiktheidsvoorziening kun je dus zien als een grote spaarpot voor en door zelfstandig ondernemers. Bij ziekte of tijdelijke arbeidsongeschiktheid krijg je als deelnemer aan de AOV Profs uit de gezamenlijk pot een maandelijkse schenking om van rond te komen. De hoogte van deze bijdrage hangt af van jouw inleg. Je kiest bij ons zelf het maandelijks netto inkomen dat bij jouw situatie past.

Zo heb je met AOV Profs als zelfstandige professional altijd een betrouwbaar en betaalbaar vangnet achter de hand in tijden van ziekte of arbeidsongeschiktheid. En dat niet alleen: jouw inleg is meteen ook jouw spaarpot voor later. Want wat we niet schenken aan zieken, blijft van jou. Je regelt dus meteen iets voor je pensioen! 

Meer over AOV Profs

Collectieve Ongevallenverzekering

Tijdelijke uitval uit het arbeidsproces door ziekte of een ongeval is voor veel mensen nog een situatie die ze zich kunnen inbeelden. Helaas zijn er genoeg voorbeelden van vakgenoten die blijvend arbeidsongeschikt raken, bijvoorbeeld door een ongeluk. Zo’n situatie heeft blijvend ingrijpende gevolgen voor je inkomen. Hetzelfde geldt als je komt te overlijden. Je naasten of nabestaanden blijven in dat geval met een financieel gat achter. Dit kun je voorkomen met een Collectieve Ongevallenverzekering. Met onze Collectieve Ongevallenverzekering krijg je namelijk een eenmalige bijdrage of nabestaandenuitkering. Hiermee kan je het verlies van jouw inkomen opvangen. Het zijn zaken in je leven waar je nooit voor wilt komen te staan, maar waarvan iedereen weet dat deze zich ook nooit laten voorspellen. Reden te meer om het goed en tijdig te regelen. 

Meer over Collectieve Ongevallenverzekering

Oplossingen voor arbeidsongeschiktheid

Als je als zelfstandig ondernemer zelf geen initiatief neemt, sta je in geval van arbeidsongeschiktheid met lege handen. Dat kun je niemand anders verwijten dan jezelf. Je bent immers zelf verantwoordelijk voor een vangnet als je tijdelijk of blijvend arbeidsongeschiktheid wordt door ziekte of een ongeval. Gelukkig hoeft de oplossing niet moeilijk te zijn. Zelfstandige Professionals biedt jou met AOV Profs een betaalbaar en betrouwbaar alternatief voor de dure arbeidsongeschiktheidsverzekering én betere voorwaarden dan een broodfonds. 

Met AOV Profs ben je niet alleen verzekerd van een maandelijkse uitkering bij arbeidsongeschiktheid, je spaart ook nog voor je oude dag. Want de inleg die we niet geschonken wordt aan de zieken, blijft gewoon van jou. Goed om te weten: we kijken niet naar je leeftijd of medische verleden. Interessant is verder dat een onafhankelijke arbodienst de keuringen bij ziekte verricht. Lees hier meer voordelen van onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening AOV Profs.

Wil je naast inkomensverlies bij ziekte en tijdelijke arbeidsongeschiktheid, ook het risico op blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden ten gevolge van een ongeluk financieel afdekken? Dan is onze Collectieve Ongevallenverzekering een goede keuze. We zien vaak dat  deelnemers aan onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening ook de Collectieve Ongevallenverzekering via Zelfstandige Professionals afnemen. Hiermee hebben ze twee eerlijke producten en direct financiële zekerheid in eigen hand. Een slimme zet voor elke zelfstandige ondernemer.

Deze ondernemers kozen voor Zelfstandige Professionals

“De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandige Professionals trok mij heel erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe veranderlijk je gezondheid kan zijn en hoe kwetsbaar je als (mede)kostwinner bent. Ik ben pas net lid, maar super blij met mijn weloverwogen keuze!”

— Bianca Maton

“Wat mij het meest aanspreekt bij AOV Profs is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er, voor de zzp'ers. Dat zie en voel je. En vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat.”

— Maarten Bierman

“Heerlijk geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelf een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan.”

— Elise Bouwman

“Sparen voor mijn oude dag vind ik erg belangrijk en daarom heb ik gekozen voor de hoogste vorm. Het is voor mij de ideale combinatie als het gaat om sparen naast een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering!”

— Frank Smid

“Deze AOV is voor mij een uitkomst: verzekerd en ook nog sparen! ”

— Martin Henkes

© 2021 Zelfstandige Professionals. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement AOV Profs