Beauty

Arbeidsongeschiktheid
In jouw branche Beauty en Welzijn draait veel om schoonheid en welbehagen. Maar hoe mooi blijft jouw inkomen staan als je ziek of arbeidsongeschikt bent? Heb je voor jezelf als zelfstandig ondernemer alles goed geregeld? Heb je geld achter de hand voor je huur, hypotheek of boodschappen? Arbeidsongeschiktheid kun je niet plannen. Wat je wel kunt plannen, is hoe je het financiële gat opvangt dat erdoor ontstaat.

AOV voor de branche Beauty & Welzijn te duur?

Werk je als zelfstandig ondernemer in de branche Beauty & Welzijn? Dan weet je vast dat er knap lastige zaken zijn die je zoal moet regelen. Denk aan het financieel afdekken van het risico op arbeidsongeschiktheid. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een optie, maar deze zijn vaak erg duur. Met AOV Profs bieden we professionals in jouw branche een betaalbaarder alternatief voor een verzekering én betere voorwaarden dan een broodfonds. Je kunt al inleggen vanaf €75 per maand.

AOV Profs

Onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening AOV Profs kun je zien als een grote spaarpot die wordt opgebouwd voor en door zelfstandig ondernemers. Zij leggen elke maand een vast bedrag in. Het werkt vervolgens heel eenvoudig. Bij ziekte of tijdelijke arbeidsongeschiktheid krijg je uit de gezamenlijk pot een maandelijkse uitkering om van rond te komen. De hoogte van deze bijdrage hangt af van jouw inleg. 

Je kiest hoe dan ook altijd zelf het maandelijks netto-inkomen dat bij jouw situatie past. Zo heb je met AOV Profs als zelfstandig ondernemer altijd een betrouwbaar en betaalbaar vangnet achter de hand in tijden van ziekte of arbeidsongeschiktheid. En dat niet alleen: jouw maandelijkse inleg is meteen ook jouw pensioen of spaarpot voor later. Want wat we niet uitkeren, blijft van jou! 

Meer over AOV Profs

Collectieve Ongevallenverzekering

Hoe zit het met jouw financiële zekerheid als je als je arbeidsongeschiktheid niet tijdelijk blijkt, maar blijvend is? Zo’n situatie heeft immers blijvend ingrijpende gevolgen voor je inkomen. Hetzelfde geldt als je komt te overlijden. Je moet er natuurlijk niet aan denken, maar je naasten of nabestaanden blijven in dat geval met een financieel gat achter. Dit kun je voorkomen met een Collectieve Ongevallenverzekering. Met onze Collectieve Ongevallenverzekering krijg je een eenmalige bijdrage of nabestaandenuitkering. Hiermee kan je het verlies van jouw inkomen opvangen. Je regelt zo de zaken in je leven waar je nooit voor wilt komen te staan, maar die zich nooit laten voorspellen. Reden te meer om het tijdig en goed te regelen. 

Meer over Collectieve Ongevallenverzekering

Oplossingen voor arbeidsongeschiktheid

Je bent als zelfstandig ondernemer zelf verantwoordelijk voor een vangnet als je tijdelijk of blijvend arbeidsongeschiktheid wordt door ziekte of een ongeval. Dit kun je op verschillende manieren regelen. Zelfstandige Professionals biedt jou met AOV Profs een betaalbaar en betrouwbaar alternatief voor de dure arbeidsongeschiktheidsverzekering én betere voorwaarden dan een broodfonds. 

Met de AOV Profs ben je niet alleen verzekerd van een maandelijkse uitkering bij arbeidsongeschiktheid, je spaart ook nog voor je oude dag. Want de inleg die we niet uitkeren, blijft gewoon van jou. Het mooie is dat we niet kijken naar je leeftijd of je medische verleden. Goed om te weten is verder dat we werken met een onafhankelijke arbodienst. Als je meer voordelen wilt lezen van onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening, kijk dan hier.

Wil je niet alleen inkomensverlies bij ziekte en tijdelijke arbeidsongeschiktheid financieel afdekken, maar ook het risico op blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden ondervangen als gevolg van een ongeluk? Kies dan voor onze Collectieve Ongevallenverzekering. Veel deelnemers aan onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening hebben ook de Collectieve Ongevallenverzekering van Zelfstandige Professionals. Twee eerlijke producten waarmee je direct financiële zekerheid in je zelfstandige bestaan inbouwt.

Deze ondernemers kozen voor Zelfstandige Professionals

“De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandige Professionals trok mij heel erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe veranderlijk je gezondheid kan zijn en hoe kwetsbaar je als (mede)kostwinner bent. Ik ben pas net lid, maar super blij met mijn weloverwogen keuze!”

— Bianca Maton

“Wat mij het meest aanspreekt bij AOV Profs is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er, voor de zzp'ers. Dat zie en voel je. En vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat.”

— Maarten Bierman

“Heerlijk geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelf een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan.”

— Elise Bouwman

“Sparen voor mijn oude dag vind ik erg belangrijk en daarom heb ik gekozen voor de hoogste vorm. Het is voor mij de ideale combinatie als het gaat om sparen naast een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering!”

— Frank Smid

“Deze AOV is voor mij een uitkomst: verzekerd en ook nog sparen! ”

— Martin Henkes

© 2021 Zelfstandige Professionals. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement AOV Profs