Arbeidsongeschiktheid

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe jouw toekomst eruit ziet als je geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt raakt? Kan je je hypotheek nog betalen, en de boodschappen? Niet de leukste onderwerpen, maar als zelfstandig ondernemer moet je hier wel over nadenken. Zelfstandige Professionals biedt betaalbare oplossingen!

Deze ondernemers kozen voor Zelfstandige Professionals

“De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandige Professionals trok mij heel erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe veranderlijk je gezondheid kan zijn en hoe kwetsbaar je als (mede)kostwinner bent. Ik ben pas net lid, maar super blij met mijn weloverwogen keuze!”

— Bianca Maton

“Wat mij het meest aanspreekt bij AOV Profs is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er, voor de zzp'ers. Dat zie en voel je. En vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat.”

— Maarten Bierman

“Heerlijk geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelf een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan.”

— Elise Bouwman

“Sparen voor mijn oude dag vind ik erg belangrijk en daarom heb ik gekozen voor de hoogste vorm. Het is voor mij de ideale combinatie als het gaat om sparen naast een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering!”

— Frank Smid

“Deze AOV is voor mij een uitkomst: verzekerd en ook nog sparen! ”

— Martin Henkes

Oplossingen voor arbeidsongeschiktheid

Een financiële zekerheid bij tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval. Je kunt het als zelfstandig ondernemer op verschillende manieren regelen. Zelfstandige Professionals heeft het beste voor jou. AOV Profs voor een maandelijks inkomen bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid. En een exclusieve Collectieve Ongevallenverzekering voor een eenmalig uitkering bij blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden.

De een hoeft de ander niet uit te sluiten. Sterker nog, veel deelnemers aan AOV Profs hebben ook de Collectieve Ongevallenverzekering via ons afgesloten. Een super combinatie.

En, heb al een gewone verzekering voor arbeidsongeschiktheid? Dan wordt onze AOV Profs vaak gebruikt ter overbrugging van de wachttijd van 2 jaar. Dat verlaagt de premie bij de verzekering. Een zo’n top combinatie voor een financiële zekerheid.

© 2021 Zelfstandige Professionals. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement AOV Profs